Een Remote Developer voor jouw branche


We hebben remote developers die ervaring hebben met het ontwikkelen voor verschillende branches. Een groot voordeel, want onze ontwikkelaars zijn dus bekend met software development voor jouw specifieke branche. Lees hieronder meer of vraag naar onze referenties.

about banner

Fintech

Financiële technologie is steeds meer toegespitst op geautomatiseerde workflows en een gepersonaliseerde klantbeleving. Onze ontwikkelaars zijn bekend met uiteenlopende oplossingen (ook op basis van blockchain-technologie) voor online bankieren, PSD2, internationale betalingen en PSP. Onze remote developers ontwikkelen oplossingen die je volledig kunt integreren met andere platforms.

Telecom

De concurrentie in de telecombranche is moordend. Een veilige oplossing met een goede performance is vanzelfsprekend. Onze remote developers helpen je bij het ontwikkelen van innovatieve clouddiensten en slimme oplossingen om samen te werken. Altijd met security-by-design als uitgangspunt. Bij het ontwikkelen, houden onze remote developers rekening met het zo goed mogelijk beveiligen van persoonsgegevens.

Logistiek

De verwachtingen van de logistieke keten zijn ontzettend hoog: vandaag besteld, is vandaag in huis. Oplossingen voor een nauwkeurige planning, voorraadoptimalisatie en track-and-trace zijn onmisbaar. Onze remote developers hebben al meerdere logistieke bedrijven mogen helpen bij het realiseren van nieuwe oplossingen en handige koppelingen met bijvoorbeeld het ERP-systeem.

Industrie

In de maakindustrie worden steeds meer handmatige werkzaamheden geautomatiseerd om efficiënter te produceren en zoveel mogelijk faalkosten te voorkomen. Er is software nodig om sensoren uit te lezen en de performance van de machines in de gaten te houden. Onze developers ontwikkelen voor jou de nieuwste toepassingen voor de industrie en maken veilige koppelingen tussen systemen.

E-commerce

Technische ontwikkelingen in de e-commerce gaan ontzettend snel en personalisatie is erg belangrijk. Daarnaast zien we vaak dat webshops worstelen met het goed koppelen van backend-systemen, zoals betaaloplossingen, logistieke of ERP-systemen. Gelukkig zijn onze remote developers goed op de hoogte van de nieuwste technologieën voor de e-commerce, ontwikkelen ze altijd mobile-first en hebben ze al voor verschillende webshops succesvolle koppelingen mogen realiseren.