Huur een Remote Developer


Bij ons staat flexibiliteit voorop, daarom ben jij leidend in onze zoektocht naar de perfecte match en bieden we je een opzegtermijn van één maand. We leggen je graag uit hoe het proces verloopt:

about banner

Hoe het werkt

shortlist

Kennismaken en
functieprofiel opstellen

interview

Op zoek naar de
juiste match

working

Onze developer gaat
voor jou aan de slag

hire

Evaluatie en
partnerschap

1. Kennismaken en functieprofiel opstellen

We staan te popelen om je te helpen met jouw vraagstuk, hoe complex dan ook. Of je nu op zoek bent naar een developer, een volledig team van ontwikkelaars of een projectmanager. Daarvoor maken we graag met je kennis en gaan we in gesprek over jouw wensen, behoeften en verwachtingen.

Waar ben je naar op zoek? Welke vaardigheden moet een developer bezitten? Voor welk project gaat hij of zij aan de slag en hoelang duurt het project? Ook afspraken rondom werktijden horen hierbij. Het tijdsverschil met Pakistan is in de winter vier uur en in de zomer drie uur (later). Maar het is in overleg zeker mogelijk om samen de dag te starten en af te sluiten. Naar aanleiding van ons gesprek stellen we een functieprofiel op.

2. Op zoek naar de juiste match

Met het functieprofiel gaan we binnen ons netwerk op zoek naar geschikte kandidaten. Misschien goed om te weten: onze ontwikkelaars gaan door een strenge selectieprocedure met verschillende assessments, voordat we ze in ons netwerk opnemen. We testen hun Engelse en communicatieve vaardigheden, maar doorlopen ook een scenario waarbij ze documentatie lezen en een plan van aanpak schrijven.

Daarnaast hebben we natuurlijk hun vooropleidingen en certificaten gecheckt en eerder werk en referenties gecontroleerd. Zo zijn we er zeker van dat we je de kwaliteit kunnen bieden die je van ons verwacht. We bieden je vijf geschikte kandidaten aan, waarvan je er met drie in gesprek gaat om kennis te maken en te zien of er een klik is. Uiteraard bepaal je zelf welke ontwikkelaar het beste past bij jouw bedrijf, team of project.

3. Onze developer gaat voor jou aan de slag

Binnen korte tijd kan onze developer, volledig uitgerust met alle benodigdheden, voor je aan de slag. Je hebt vervolgens rechtstreeks contact met hem of haar, in het Engels, via jouw eigen systemen.

Onze ontwikkelaars zijn getraind om in teamverband te werken en zullen dagelijks een terugkoppeling geven over de voortgang van de werkzaamheden.

4. Evaluatie en partnerschap

Na de perfecte match staan we natuurlijk altijd tot je beschikking voor eventuele vragen. We hebben in ieder geval een maandelijkse evaluatie met jou en onze developer om alle werkzaamheden en ervaringen te bespreken.

Daarnaast hebben we wekelijks contact met je om te bespreken wat deze week goed ging en waar er verbeterpunten liggen.

Wat als je niet tevreden bent?

Samen met jou hebben we de juiste match gevonden, maar wat als er geen klik is of je bent niet tevreden met de geleverde resultaten? Dan regelen we zo spoedig mogelijk een goede vervanger.

Dit is geheel kosteloos, want wij gaan voor 100% tevredenheid. Gelukkig hebben we dit, tot nu toe, nog niet meegemaakt. Maar weet dat je altijd recht hebt op een passende vervanging op korte termijn, zodat je verder kunt met het project.

Broncode en intellectual property

Misschien vraag je je af wat er gebeurt met de geschreven programma’s en codes. Dat begrijpen we! Wanneer onze ontwikkelaars voor jou aan het werk gaan, gebeurt alles binnen jullie eigen domein. Van elke broncode die wordt ontwikkeld door (een van) onze developers ben en blijf je eigenaar.

Dat geldt ook voor ander intellectual property. Wij gaan uiteraard zorgvuldig om met gevoelige bedrijfsinformatie en leveren bijbehorende documentatie op. Dit wordt allemaal contractueel vastgelegd, want transparantie is voor ons erg belangrijk.

waarom