OVER ONS

about banner

Wie zijn wij?

Orange Lynx IT is een detacheringsbureau voor ervaren en flexibele developers. We zijn gevestigd in Den Haag en Lahore, Pakistan. Ons bedrijf is ontstaan door de dringende behoefte vanuit de arbeidsmarkt aan gekwalificeerde software-developers. In Nederland heerst een grote schaarste, maar door alle nieuwe communicatietechnologieën is de wereld een stuk kleiner geworden. Dus waarom zou je niet profiteren van alle kennis en ervaring van een developer buiten Nederland?

Met meer dan vijf jaar ervaring in de recruitmentsector, met als specialisatie remote developers(teams), hebben we een groot netwerk opgebouwd en weten we exact hoe we je snel kunnen helpen met jouw wensen en uitdagingen. Je hebt verder geen omkijken naar het recruitmentproces en we doen je een concreet en passend aanbod.

Neem contact op
Man 01

Eigen developmentteam

Wij werken niet met partners en we outsourcen niets: alles gebeurt bij ons in-house. Dat vinden we belangrijk, want zo houden we grip op de kwaliteit die we je bieden. Zo hebben we een eigen kantoor in Lahore waar onze developmentteams voor jou aan het werk gaan. De tijdsverschillen met Pakistan zijn goed te overbruggen: vier uur in de winter en drie uur in de zomer.

Al onze sollicitatiegesprekken, matchingsgesprekken en trainingen vinden plaats in Lahore. We dragen zorg voor onze medewerkers: onze ontwikkelaars hebben daarom een eigen werkplek, maar we verzorgen ook verzekeringen, verse maaltijden en. Om een persoonlijke binding te houden, bezoeken we regelmatig onze collega’s in Lahore.

thumb-signal

Voldoen aan Nederlandse standaarden

Wij zijn een Nederlands detacheringsbureau en het grote voordeel voor jou is dat we Nederlands spreken, de Nederlandse cultuur kennen en kennis hebben van de markt. Onze developers komen uit Pakistan, maar met hun programmeerkennis en -vaardigheden voldoen zij aan de Nederlandse standaarden. Uiteraard hebben ze de juiste opleiding en certificering, die we zelf controleren. Net zoals we referenties en eerder geschreven code bekijken.

Duurzaam ondernemen met onze 1%-regel


Orange Lynx IT vindt het belangrijk om wat terug te doen voor onze maatschappij. Duurzaam ondernemen maken we concreet door iedere klant de keuze te geven om 1% van de factuur te doneren aan een goed doel. Dat kan de Nederlandse voedselbank zijn, maar ook een educatieproject in Afrika. Vanzelfsprekend krijg je een overzicht hoeveel er is gedoneerd aan welk goed doel.