ONS AANBOD

about banner

Remote developers

Zoek je een developer die zelfstandig voor jou aan de slag gaat of iemand die aansluit bij je team? Wij werken samen met universitair geschoolde en ervaren softwareontwikkelaars die werk opleveren naar Nederlandse standaarden. Onze developers spreken uiteenlopende programmeertalen en hebben ervaring met diverse frameworks. Ze gaan graag fulltime voor jou aan de slag!

Team-as-a-Service (TaaS)

Heb je een groter project waarvoor je meerdere ontwikkelaars nodig hebt? Bijvoorbeeld iemand die aan de backend werkt, een ander die de vormgeving doet en weer een ander die een app ontwikkelt of de software test? Wij helpen je een team samen te stellen op basis van jouw vraag. Zo wordt opschalen wel heel eenvoudig.

Projectmanagement

We kunnen ons voorstellen dat je iemand nodig hebt om je projecten te beheren en communicatie en workflows te stroomlijnen. Onze projectmanagers zijn jouw spin in het web en allen doorgewinterde specialisten die vanuit Nederland het team op afstand of jouw eigen team aansturen. Ze houden je doelstellingen en technische behoeften scherp in de gaten en sturen bij waar dat nodig is om ervoor te zorgen dat je project op tijd en binnen budget wordt opgeleverd.

Welke programmeertalen spreken jullie developers?

Onze ontwikkelaars spreken elke programmeertaal die je maar kunt bedenken: van JavaScript, Phyton, C# en HTML tot PHP, BI, CSS en Ruby on Rails. Of je nu op zoek bent naar front- of backend-developers of softwaretesters, onze ontwikkelaars zijn bekend met uiteenlopende programmeertalen en frameworks. Met hun ervaring en expertise helpen ze je graag verder met jouw vraagstukken!

Strenge voorselectie en trainingen

Kun je wel wat extra handjes gebruiken voor een tijdelijk project of wil je voor langere tijd een developer inhuren? Onze ontwikkelaars zijn door een strenge selectie gekomen: hun ontwikkelvaardigheden zijn getest, ze spreken goed Engels, beschikken over communicatieve vaardigheden en ze zijn getraind om samen te werken in een team.

Daarnaast helpt een Nederlands communicatiebureau onze developers op weg bij het werken met Nederlanders. Bijvoorbeeld over hoe Nederlanders communiceren en werken, maar ook dat het juist goed is dat je aangeeft als je een deadline niet haalt of iets niet snapt. Kortom, we trainen onze ontwikkelaars zo goed mogelijk om de samenwerking optimaal te laten verlopen.

waarom

Waarom kies je voor ons?

Bij ons betaal je geen startersfee en we helpen je graag bij het vinden van een passende match met één of meer van onze ervaren developers. Maar waarom zou je kiezen voor een developer uit Pakistan? Onze ontwikkelaars zijn universitair geschoold (de universiteiten in Pakistan staan goed aangeschreven) en zij hebben ervaring met uiteenlopende programmeertalen.

Een groot deel van hen kiest ervoor om niet buiten Pakistan aan het werk te gaan. Dat betekent dat daar grote aantallen IT-talenten staan te popelen om voor jou aan het werk gaan. Tegen een fractie van het uurtarief dat je in Nederland zou betalen, maar wel voor dezelfde hoge kwaliteit.

waarom

Wat als je niet tevreden bent?

Samen met jou hebben we de juiste match gevonden, maar wat als er geen klik is of je bent niet tevreden met de geleverde resultaten? Dan regelen we zo spoedig mogelijk een goede vervanger.

Dit is geheel kosteloos, want wij gaan voor 100% tevredenheid. Gelukkig hebben we dit, tot nu toe, nog niet meegemaakt. Maar weet dat je altijd recht hebt op een passende vervanging op korte termijn, zodat je verder kunt met het project.

Broncode en intellectual property

Misschien vraag je je af wat er gebeurt met de geschreven programma’s en codes. Dat begrijpen we! Wanneer onze ontwikkelaars voor jou aan het werk gaan, gebeurt alles binnen jullie eigen domein. Van elke broncode die wordt ontwikkeld door (een van) onze developers ben en blijf je eigenaar.

Dat geldt ook voor ander intellectual property. Wij gaan uiteraard zorgvuldig om met gevoelige bedrijfsinformatie en leveren bijbehorende documentatie op. Dit wordt allemaal contractueel vastgelegd, want transparantie is voor ons erg belangrijk.

waarom